Kapsalon Hair Happinez

Haar geluk voor jong & oud

Over de salon

*In april 2019 schreef ik (Natalie Reulen/ Eigenaresse) mij in bij de KVK in utrecht voor mijn eigen salon!                                             

Hoe spannend was dat... heel erg spannend zal ik u vertellen!

*In 2018 ben ik begonnen met de opleiding Allround Hairstylist, wat ik vroeger als jong meisje al wilde doen werd werkelijkheid.

Het was best spannend, ligt het me wel?/ Zit het kappersvak in me?.... Er ging van alles door mee heen. Voor iemand met drempel vrees, best een uitdaging. Ja hoor wat een feest had ik jaren eerder moeten doen. Wat een complimenten over hoe ik het oppakte, en wat is het geweldig om mensen blij en gelukkig de deur uit te zien lopen.

*Ik kreeg mijn diploma (yes) en nu was er nog maar 1 ding dat ik wilde ...... je raadt het al mijn eigen zaak!

*In augustus was het zover, de deur van de salon ging open, mijn eerste klanten kwamen en wat waren deze mensen enthousiast en nog steeds! In september 2019 ging ik ook parttime werken op de school waar ik opgeleid was, dat is voor mij de kers op de taart! Zo kan ik mijn eigen bedrijf opzetten en ook nog eens anderen in het kappersvak opleiden. (wat wil een mens nog meer)

*In november 2019 haalde ik mijn certificaat voor Hair and Scalp specialist bij Mediceutials dit merk gebruik ik dan ook in de salon de unieke eigenschappen die dit product bevatten zijn dan ook super: 

  •  Ph-vriendelijk 
  •  Wax/olie en vetvrije producten
  •  Sls vrij  
  •  Gezuiverd water van microleven (verkleining van kans op allergische reactie)
  •  Dermatologisch getest (voor hoofd/huid en Lichaam)

Hiermee hoop ik de mensen die hoofd/huid problemen hebben te kunnen helpen. Dit omdat ik zelf psorias op mijn hoofdhuid heb. mensen het werkt echt!! 

*In december 2019 heb ik ook deelgenomen aan Amsterdam Modest Fashion week, wat een ervaring was dat. Tientallen modellen binnen 30 minuten klaar hebben staan voor de catwalk pppfff pittig maar natuurlijk is dit ons allemaal gelukt samen met nog andere hairstylisten hebben we hard gewerkt en een ervaring rijker.

Ik hoop u met mijn verhaal enthousiast te hebben gemaakt, en u te ontmoeten in mijn salon.


Tot snel, 

Natalie Reulen